Cosea: Referendumul n-a rezolvat nimic. Urmeaza vremuri grele

Luni, 30 Iulie 2012, ora 11:20
1525 citiri
Cosea: Referendumul n-a rezolvat nimic. Urmeaza vremuri grele

Rezultatul referendumului nu a rezolvat impasul politic cu care se confrunta Romania, considera analistul economic Mircea Cosea. Potrivit acestuia, rezultatul nu este unul care sa bucure pietele financiare, care asteapta o clarificare a situatiei politice.

"Rezultatul referendumului nu a rezolvat impasul politic din Romania. Nu s-au clarificat lucrurile. Ma astept ca si in continuare sa avem o perioada foarte dificila politic cu urmari foarte grave asupra economiei.

Deocamdata, nu cred ca pietele financiare vor avea o evolutie spectaculoasa spre pozitiv. Pentru Romania exista o pozitie de asteptare. Pana cand nu se va clarifica situatia, fie prin plecarea lui Basescu, fie prin ramanerea lui, lucrurile vor ramane la fel de rezervate din partea pietei", a declarat, pentru Business24, analistul economic Mircea Cosea.

Cursul valutar dupa referendum: Isi mai revine leul? - Prognoze Dragos Cabat

Parerea analistului financiar este impartasita si de Aurelian Dochia, care precizeaza ca rezultatul referendumului este doar o etapa in criza politica cu care se confrunta Romania.

Rezultatul referendumului, doar o etapa in criza politica - Aurelian Dochia

Traian Basescu ramane presedintele Romaniei, dupa ce rezultatul referendumului de duminica a fost invalidat de o prezenta la vot insuficienta, de doar 46,13%, sub pragul necesar de 50%+1, conform ultimelor date publicate de Biroului Electoral Central, luni la ora 10:00.

Basescu ramane presedinte. Cati alegatori au votat pentru demitere la referendum

#Mircea Cosea rezultat referendum, #Cosea curs valutar rezultate refendum, #Cosea referendum demitere Basescu , #Economie politica