Summit-ul industriilor producatoare la Bucuresti

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 13:21
1412 citiri
Summit-ul industriilor producatoare la Bucuresti

United organizeaza impreuna cu Ministerul Economiei The Romanian Manufacturing Summit, primul eveniment ce va reuni companii din top 50 al industriei producatoare locala si internationala, oficiali de stat, exportatori de top, consultanti, bancheri si comunitatea de afaceri.

ROMANS isi propune sa aduca in discutie tema dezvoltarii industriale a Romaniei si viitorul industriilor producatoare. Evenimentul vine pe fundalul cresterii indicatorilor productiei industriale.

In primele 5 luni ale anului 2010, exporturile in Romania au crescut cu 21%, in timp ce productia industriala in Europa a crescut cu 9,4% in luna mai, aratand un trend ascendent al intregii industrii de productie europeana. Conferinta va avea cinci sesiuni de discutii.

Printre subiectele dezbatute in cadrul evenimentului se numara starea actuala a industriei producatoare de la noi din tara, cele mai recente evolutii, proiectul Noii Strategii de Exporturi a Romaniei, construirea unor parcuri industriale, cele mai noi solutii de automatizare si de IT si rolul in industria producatoare a IMM-urilor.

Evenimentul se va desfasura pe data de 28 septembrie 2010 la hotelul JW Marriot, sala Constanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#exporturi, #imm, #industriale, #industrii, #parcuri, #summit , #Exporturi