Avem geamuri cu holograma

Miercuri, 24 Mai 2006, ora 17:22
1325 citiri

Gealan a introdus, in premiera in Romania, holograma "sistemul german anti - aruncat banii pe fereastra", care aplicata pe produse atesta certificatul de autenticitate si eticheta de identificare a producatorului ferestrei.

Holograma Gealan este marca inregistrata a Gealan Romania, fiind netransferabila, iar incercarea de a o dezlipi duce la distrugerea ei. Este fabricata din mai multe straturi de fibra metalica, rezista la variatii inalte de temperatura si la intemperii.

Astfel, incepand din luna mai 2006, orice fereastra de termopan Gealan este insotita de un certificat de autenticitate prevazut cu holograma Gealan si eticheta de identificare a producatorului acesteia. Pentru a fi valabil, certificatul de autenticitate trebuie sa fie completat cu datele si stampila firmei de la care se achizitioneaza produsul.

Holograma, certificatul de autenticitate si eticheta de identificare asigura consumatorul final ca executia si montajul ferestrelor sunt realizate de producatori sub licenta Gealan, mentinandu-se astfel calitatea lor initiala.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei