Cord Buzau estimeaza o cifra de afaceri de 20 milioane euro, in 2010

Joi, 07 August 2008, ora 12:58
1315 citiri
Cord Buzau estimeaza o cifra de afaceri de 20 milioane euro, in 2010

Cord Buzau urmareste atingerea unei cifre de afaceri de 20 de milioane in 2010, tinta bazata pe investitiile in achizitia de noi ehipamente, care vor intra in productie incepand cu jumatatea anului viitor, a declarat, joi, presedintele consiliului de administratie al companiei, Marius Neagu. "Daca in momentul de fata Cord produce cord metalic, cabluri si sarme, gratie retehnologizarii, de anul urmator firma noastra va intra si pe piata sarmei de furtun, lucru ce ne permite sa mizam pe o cifra de afaceri, in 2010, de pana la 20 de milioane euro", a precizat reprezentantul Cord Buzau, fabrica de profil achizitionata anul trecut catre grupul Nordexo Manufacturing.


Potrivit acestuia, valoarea investitiei pe care o presupune suplimentarea capacitatii de productie a Cord va depasi 10 milioane euro.


Conform reprezentatilor Cord, cifra de afaceri a procesatorului de corduri si sarme a crescut in prima jumatate a anului cu 85%, la trei milioane de euro, iar "pana la finele lui 2008 ne asteptam la afaceri in valoare totala de 6 - 7 milioane euro", a afirmat Neagu.


In prezent, ponderea valorica a exportului de produse Cord este de 70%, iar in ce priveste sarma de furtun, acesta va fi exportata in proportie de 100%.


Din portofoliul Nordexo Manufacturing mai fac parte companiile Lipomin Lipova si GlassCorp