SprintMove Company - Firma de transport mobila

Luni, 06 Iulie 2015, ora 14:33
1730 citiri
SprintMove Company - Firma de transport mobila

In domeniul de transport mobila, mutari si logistica cum poate o firma sa fie catalogata ca una "de succes"?

Inainte sa incep a-mi raspunde singur la intrebari, as dori sa incep cu o scurta descriere a firmei in discutie - SprintMove Company.

Inca din 2008, executam lucrari de mutari mobila pentru persoane fizice precum si mutari firme sau relocari sedii pentru persoanele juridice, la preturi cat mai corect stabilite, garantand o calitate a lucrarii cel putin egala cu cerintele beneficiarului.

Pe langa aceste servicii considerate de baza, nu ne-am limitat la granitele Romaniei. Astfel, suntem capabili sa executam mutari internationale oriunde in Europa, avand un raport calitate/pret superior competitorilor nostrii.

Acestea fiind spuse, revenim la intrebarea de baza - ce te face "de succes"? - raspunsul nu este definit de un singur parametru. Ca in orice domeniu de prestari servicii trebuie sa fii capabil sa aprovizionezi calitate alaturi de cantitate, pentru ca ulterior sa sporesti cantitatea executata cu acelasi aport de calitate.

De aceea, SprintMove, la fiecare lucrare de transport mobilier, relocare sediu sau la complexele mutari internationale, a oferit maxim de atentie si grija pentru a asigura o calitatea garantata a unui serviciu realizat corespunzator.

Facand abstractie de lucrarile provenite din diversele surse de advertising online si offline, o mare parte din clienti provin din recomandarile clientilor nostri multumiti de serviciile noastre - prin asta am dezvaluit "secretul succesului".

Cineva ar putea spune: "Banal!", insa exista o diferenta intre concept si realitate, iar acea diferenta este efotul depus in mod constant asupra fiecarui detaliu.

Calitatea serviciilor noastre de mutari si transport este in mare parte asigurata de catre echipa noastra de profesionisti formata din baieti tineri, dar cu experienta in domeniu care, pe langa manipularea efectiva a mobilierului sau echipamentelor, asigura protectia lor prin impachetare in materiale speciale precum: folie strech, folie cu bule, paturi de bumbac, carton ondulat, cutii, etc.

Desigur, nici nu se pune problema de eventualele demontari ale pieselor de mobilier voluminoase, intrucat anii lor de experienta si lucrul intrun mediu placut alaturi de SprintMove le-au oferit abilitatea sa efectueze acest proces in mod natural si cu minim de efort.

Si, prin asta, revin la ideea de a oferi calitate pentru a castiga cantitate - inca de la debutul nostru am pus satisfactia clientului pe primul plan, alaturi de recunostiinta echipei de baieti si transparenta totala a fiecarei lucrari, eliminand necesitatea plasarii oricarui aspect in al 2-lea plan.

De aceea am oferit maxima atentie de la lucrari simple de mutari mobila, pana la cele mai complexe, de mutari internationale sau transporturi speciale de obiecte fragile sau obiecte grele.

Astfel, am enumerat cateva aspecte cheie ce catalogheaza o firma de mutari ca fiind una de succes sau chiar a unei afaceri in general. Tragand o concluzie din cele spuse anterior, putem spune ca: "singurul loc in care succesul sta inaintea trudei este in dictionar".

Gherghe Valentin - Manager Logistica SprintMove Company

#firma transport mobila, #SprintMove Company transport, #succes transport mobila , #Firme transport