Ministerul Economiei: avem gaze in urmatoarele zile

Joi, 02 Februarie 2012, ora 14:51
1062 citiri
Ministerul Economiei: avem gaze in urmatoarele zile

Resursele de gaze sunt asigurate pentru urmatoarele zile, astfel incat alimentarea consumatorilor sa se deruleze fara sincope, pentru joi estimandu-se un consum asemanator cu cel de miercuri, de 72,7 milioane mc, au declarat reprezentanti ai Ministerului Economiei.

"Consumul de gaze naturale inregistrat miercuri, 1 februarie 2012, la nivel national a fost de 72,7 milioane mc. Ca urmare a masurilor dispuse de Comisia de Coordonare pentru asigurarea sigurantei in aprovizionarea cu gaze naturale, constituita la nivelul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, au fost asigurate toate cantitatile necesare, astfel incat toti consumatorii au fost alimentati corespunzator", se arata intr-un comunicat transmis joi de reprezentantii ministerului.

Cantitatile au provenit din urmatoarele surse: productie interna - 30,8 milioane mc, extractie din depozite - 22,8 milioane mc, importuri - 19,1 milioane mc.

"Pentru astazi (joi, n.r.) se estimeaza un consum asemanator cu ziua de ieri. Toate sursele sunt asigurate. Alimentarea cu gaze naturale se desfasoara in intreaga tara fara probleme deosebite. Presiunile in Sistemul National de Transport au valori normale", se mai arata in comunicat.

#consum gaze, #consum gaze naturale 2012, #gaze naturale ianuarie 2012 , #Gaze naturale