Trei targuri internationale, destinate producatorilor din industria alimentara

Marti, 21 August 2012, ora 14:50
3979 citiri
Trei targuri internationale, destinate producatorilor din industria alimentara

Producatorii romani din industria alimentara sunt invitati sa participe, in toamna acestui an, la trei targuri internationale destinate promovarii si vanzarii produselor agroalimentare, preparatelor traditionale si a produselor alimentare bio.

Targurile vor include si prezentarea echipamentelor pentru procesarea produselor alimentare.

Cele trei evenimente la care pot participa producatorii romani sunt "AsiaFood Expo 2012" (12 - 15 septembrie), Targul International de la Marsilia (21 septembrie - 1 octombrie) si "China International Meat Industry Exhibition 2012 (CIMIE)" (11 - 13 octombrie).

"AsiaFood Expo 2012" va avea loc la Manila, in Filipine, si este o expozitie internationala de masini, echipamente si tehnologii pentru industria alimentara, ambalare si manipulare.

Aflata la a 21-a editie, expozitia internationala AsiaFood Expo reprezinta cel mai mare eveniment de specialitate din Filipine, destinat prezentarii de masini si echipamente pentru procesarea produselor alimentare, ambalare si manipulare, promovarii ingredientelor alimentare si tehnicilor specifice, desfasurarii de demonstratii de preparare a alimentelor si altor activitati culinare.

Concomitent cu desfasurarea AsiaFood Expo, va avea loc si expozitia internationala de specialitati alimentare, delicatese, produse de patiserie, bauturi, bere, vinuri si bauturi spirtoase FoodServ Asia.

De asemenea, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, prin Directia generala comert si relatii internationale, informeaza ca in perioada 21 septembrie - 1 octombrie 2012 se va desfasura Targul International de la Marsilia, la eveniment fiind invitati sa participe reprezentantii asociatiilor patronale si profesionale de profil agroalimentar.

Expozitia este organizata pe o suprafata de circa 17 hectare si are ca scop promovarea si vanzarea produselor agroalimentare, a preparatelor traditionale de inalta calitate si a produselor alimentare bio.

Cea de-a treia manifestare, "China International Meat Industry Exhibition 2012 (CIMIE)", va avea loc in perioada 11 - 13 octombrie si este organizata de Asociatia Chineza a Carnii sub Patronajul Ministerului Chinez al Agriculturii, evenimentul reunind companii din peste 40 tari si 30 de provincii chineze.

Manifestarea se adreseaza companiilor internationale interesate sa patrunda pe piata chineza cu carne si produse din carne.

Firmele romanesti pot participa prin programul promovat de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri - Directia Generala Comert si Relatii Internationale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#producatori industria alimentara, #targuri producatori industria alimentara, #targuri internationale industria alimentara, #producatori romani targuri internationale , #Industria alimentara