Cotovelea (MSI): IT&C ofera cel mai mare potential de dezvoltare a competitivitatii economice si a mediului de afaceri

Joi, 06 Martie 2014, ora 17:15
2001 citiri
Cotovelea (MSI): IT&C ofera cel mai mare potential de dezvoltare a competitivitatii economice si a mediului de afaceri

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, considera ca domeniul IT&C reprezinta cea mai mare posibilitate de dezvoltare a competitivitatii economice si a mediului de afaceri.

" IT&C reprezinta, din punctul meu de vedere, cea mai mare posibilitate de dezvoltare a competitivitatii la nivelul statului roman, a competitivitatii economice si a mediului de afaceri. Si aici nu suntem deloc indiferenti si mediul de afaceri vreau sa ia in considerare ca acest minister este principalul sustinator al politicilor publice, care pot sa consolideze mediul de afaceri. Cu cat acesta este mai dezvoltat, cu atat incasarile si competitivitatea sunt mai ridicate. Aceasta schimbare de ministri, de linie ca la hochei, nu va aduce nimic fundamental diferit fata de ceea ce a facut ministrul Nica", a declarat, joi, noul ministru pentru Societatea Informationala, Alexandru-Razvan Cotovelea, la preluarea mandatului.

Acesta a precizat ca stie foarte multe elemente ce tin de functionarea acestui domeniu si ca va continua proiectele lansate de fostul ministru Dan Nica.

"Stiu foarte multe elemente ce tin de functionarea acestui domeniu si a acestui minister, pentru ca am fost coordonatorul national al asistentei de pre-aderare si am avut privilegiul, din 1999 si pana in 2011, sa ma ocup de acest domeniu important. Proiectele lansate de ministrul Nica contribuie major la dezvoltarea sectorului IT in Romania si avem de gand sa le continuam. Avand in vedere rezultatele din acest minister, pentru mine personal este o provocare. As dori sa continui cu intreaga echipa si sa mergem in aceeasi linie", a spus Cotovelea.

Fostul ministru pentru Societatea Informationala Dan Nica a sustinut, joi, o conferinta de presa de bilant, la final de mandat, si a semnat documentele de predare-primire cu actualul ministru al Societatii Informationale, Alexandru-Razvan Cotovelea.

#msi industrie, #ministru industrie, #romania industrie it , #Industria