Office Expo 2008 - primul targ dedicat industriei de birouri din Romania

Vineri, 21 Martie 2008, ora 12:59
2632 citiri
Office Expo 2008 - primul targ dedicat industriei de birouri din Romania

In perioada 23 - 25 octombrie 2008, va avea loc, la World Trade Plaza Bucuresti, primul targ destinat dezvoltatorilor de cladiri pentru birouri, producatorilor si comerciantilor de produse, servicii si tehnologie specifice pentru birou din Romania.

Cererea de spatii office, produse, servicii si tehnologie de birou a cunoscut o crestere formidabila in ultimii 2 ani, fiind incurajata si de dezvoltarea exploziva a pietei de real estate pe sectorul office (cladiri de birouri), considerata una dintre cele mai dinamice din economia romaneasca.

In prezent, managementul sau patronatul unei companii poate decide cu usurinta desfasurarea activitatii in conditii deosebite, la nivel international, avand la dispozitie o oferta din ce in ce mai mare de spatii, echipamente, infrastructura si materiale cat mai sofisticate si performante.


"Office EXPO 2008" este primul targ din Romania care ofera mai mult decat un cadru de simpla expunere sau promovare, favorizeaza relationarea directa intre ofertant si client in sectorul office, intr-o maniera impartiala si corecta. Evenimentul va reuni dezvoltatori de proiecte de birouri, agentii imobiliare (segmentul "corporate"), companii care ofera servicii specifice pentru infrastructura office, mobilier de birou, echipamente office, sisteme de pastrare a banilor, sisteme multimedia si de prezentare, consumabile de birou, sisteme de securitate, solutii adiacente (curatenie, curierat, etc).


"Office EXPO 2008" este organizat de agentia de relatii publice Plus Media, care detine in portofoliu si targurile Condominium si CreditEXPO.