Olandezii, interesati de industria feroviara romaneasca

Duminica, 06 Decembrie 2009, ora 00:58
946 citiri
Olandezii, interesati de industria feroviara romaneasca

Reprezentanti ai patru companii din Olanda din industria feroviara vor vizita Romania saptamana viitoare pentru stabilirea unor parteneriate de afaceri, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, secretarul general al Asociatiei Industriei Feroviare din Romania, Stefan Roseanu.

Pe langa cele patru companii, respectiv Mitron, TKF, Pintsch Aben, BMC/Transforma, vor participa la un forum Universitatea Tehnica din Delft si Agentia Olandeza pentru Cooperare si Afaceri Internationale.

Forumul va avea loc in perioada 8-9 decembrie, la Bucuresti, urmand ca apoi delegatia olandeza sa se deplaseze in Bulgaria pentru activitati similare.

Mitron produce sisteme de securitate si de informare destinate transporturilor si activeaza pe pietele din Scandinavia, Rusia si in majoritatea statelor vest-europene.

TKF furnizeaza cabluri si solutii de cablistica pentru diverse piete, printre care se numara industria feroviara, energetica si a constructiilor maritime.

Pintsh Aben produce sisteme de incalzire pentru echipamentele de infrastructura feroviara si face parte din grupul german Schaltbau, iar BMC/Transforma este specializata programe de specializare si perfectionare in domeniul feroviar.

Asociatia Industriei Feroviare din Romania este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, care urmareste promovarea transportului feroviar. 

#companii, #feroviara, #industrie , #Industria