27.000 mp de teren pentru autostrada Soarelui

Marti, 12 Iunie 2007, ora 09:28
1036 citiri

Romsilva si Agentia Domeniilor Statului vor trece trece peste 27.000 mp de terenuri in administrarea Ministerului Transporturilor (MT) pentru finalizarea sectiunilor Drajna-Fetesti si Fetesti-Cernavoda din autostrada Soarelui, potrivit unui proiect de hotrarare supus dezbaterii publice, luni, de MT.

Potrivit proiectului, pentru finalizarea lucrarilor de constructie a sectiunilor Drajna-Fetesti si Fetesti-Cernavoda din autostrada Bucuresti-Constanta este necesara ocuparea definitiva a unor terenuri aflate in acest moment in administrarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, respectiv a Agentiei Domeniilor Statului si Regiei Nationala a Padurilor - Romsilva.

Astfel, se vor trece terenurile extravilane arabile de aproximativ 15.400 mp, din proprietatea Romsilva, si de12.000 mp, din proprietatea ADS, in administrarea Ministerului Transporturilor in vederea realizarii activitatilor de interes national de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Terenurile se afla in localitatile Perisoru si Dragalina-judetul Calarasi si Cernavoda-judetul Constanta.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)