Boc vrea sa inaugureze Pasajul Baneasa la 1 Decembrie

Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 14:30
1433 citiri
Boc vrea sa inaugureze Pasajul Baneasa la 1 Decembrie

Premierul Emil Boc s-a interesat de stadiul lucrarilor la santierul Pasajului Baneasa si daca termenul de finalizare a proiectului, stabilit pentru luna decembrie, va fi respectat, atentionandu-i pe muncitori ca, de 1 Decembrie, va canta imnul national si, ulterior, va veni sa inaugureze lucrarea.

El a vizitat, vineri, santierul Pasajului Banaeasa, impreuna cu Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, interesandu-se inclusiv despre eventuale probleme de finantare si programul de lucru al muncitorilor, precizeaza Mediafax.

"Aveti grija ca de 1 Decembrie cantam imnul national si pe urma venim sa inauguram Pasajul", le-a spus Boc muncitorilor.

Boc a aratat ca, din nefericire, resursele financiare existente nu pot acoperi necesarul lucrarilor de infrastructura, dar ca Guvernul va incerca sa finanteze cat mai multe astfel de proiecte.

"Ne vom uita cat avem in punga si vom incerca sa acoperim cat mai multe proiecte", a spus Boc.

Intrebat de presa daca lipsa unei infrastructuri adecvate i-a determinat pe investitorii straini sa evite Romania, Boc a raspuns negativ.

"Nu cred ca infrastructura a indepartat investitorii, datorita cotei unice care reprezinta un stimulent important si la care se va adauga si scutirea de impozit pentru profitul reinvestit. Evident insa ca daca infrastructura era mai buna, am avea si mai multe investitii", a spus Boc.

 

#boc, # finalizare, # pasaj baneasa , #Infrastructura