Cefin, distinsa de catre cititorii Bucharest Business Week cu premiul de popularittate pe 2006

Vineri, 30 Martie 2007, ora 12:20
1082 citiri

Cefin Romania a primit marti, 27 martie, din partea BBW, distinctia "Corporate Social Responsibility Awards 2007 - Health", in semn de recunoastere publica a contributiei sale din 2006 la sustinerea si promovarea campaniei umanitare "Overland for Smile - Zambet de copil", adresata copiilor aflati in institutiile patronate de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Romania.

Campania "Overland for Smile - Zambet de copil", face parte dintr-un mai amplu program de asistenta medicala stomatologica gratuita, destinat copiilor institutionalizati din diferite tari ale lumii. In 2006 a parcurs teritoriul Romaniei prin escale in centre aflate in Bucuresti, Brasov, Bacau, Iasi, Oradea, Cluj Napoca, Hunedoara, Deva, Alba Iulia, Lugoj si Timisoara. Datorita succesului inregistrat, coordonatorii sai au planuit continuarea misiunii sale si in anul acesta, in orasele Suceava, Bacau, Galati, Tulcea, Constanta si Bucuresti.

Rezultatele misiunii din 2006 s-au concretizat in peste 2000 de copii care au beneficiat de tratamente stomatologice, insumand peste 3200 de interventii, desfasurate in peste 60 de centre de ocrotire a copilului din Romania. Anul 2007 prevede, in functie de complexitate, mai mult de trei mii de interventii.

La aceasta misiune de binefacere participa 300 de dentisti, igienisti si asistenti medicali de stomatologie italieni, toti voluntari. In dotarea misiunii intra un vehicul comercial carosat transformat in cabinet stomatologic mobil, pus la dispozitie de IVECO SpA si Cefin Romania SRL, echipat prin generoasa contributie a peste 15 firme de echipamente medicale de ultima generatie din Italia.

Reusita acestui proiect s-a datorat in mare masura Ambasadei Italiei la Bucuresti si Asociatiei Unimpresa, sub patronajul carora s-a derulat campania, precum si societatilor finantatoare HVB-Tiriac Bank, Unicredit Romania, Orange Romania, GlaxoSmithKline, Sanpaolo IMI Bank Romania, Europolis, Pirelli, si Euroholding Romania.

Bloombiz