Mircea Pop va fi inlocuit de la conducerea CNADNR

Joi, 22 August 2013, ora 14:42
1325 citiri
Mircea Pop va fi inlocuit de la conducerea CNADNR

Mircea Pop va fi schimbat din functia de director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) prin decizie a Consiliului de Administratie, care se va intruni joi in acest sens, au anuntat premierul Victor Ponta si ministrul Dan Sova, in subordinea caruia se afla CNADNR.

"Pop va fi schimbat astazi, dupa ce se reuneste Consiliul de Administratie. El va ramane in Consiliul de Administratie ca membru", a spus Sova.

In luna ianuarie, dupa ce presa a relatat ca mai multi directori din CNADNR au petrecut la munte desi meteorologii anuntasera pentru acea perioada ca vremea se va inrautati accentuat, premierul Victor Ponta a anuntat ca Mircea Pop a demisionat de la conducerea companiei, dar va asigura interimatul pentru o perioada foarte scurta, pana la numirea altui sef.

Pop a ramas insa interimar pana in prezent, premierul Ponta explicand ca acesta a castigat concursul pentru postul de manager privat astfel ca Guvernul ar fi obligat sa il instaleze in aceasta functie daca expira interimatul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inlocuire Mircea Pop CNADNR, #director general CNADNR, #director companie drumuri , #Infrastructura