Prin Citi, facturile de utilitati pot fi platite si in magazinele DOMO

Marti, 27 Februarie 2007, ora 13:32
950 citiri

Citibank Romania si-a extins reteaua UniKasa, de plata in numerar a facturilor, prin incheierea unui parteneriat cu unul dintre cei mai mari retaileri de electronice, electrocasnice si IT&C, DOMO, potrivit unui comunicat din partea bancii.

Datorita acestui parteneriat, oricine isi poate plati facturile rapid in 13 magazine DOMO din Bucuresti, Bacau si Constanta, ce se adauga celor 20 de statii Agip din Bucuresti, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Pitesti si Targoviste, unde serviciul era deja disponibil. Sistemul UniKasa urmeaza sa fie extins in 40 de magazine DOMO pana la finalul acestui an.

"Prin acest parteneriat, Citi face un nou pas in dezvoltarea conceptului de centru de plati. Prin aliante strategice cu parteneri precum DOMO, Citi continua extinderea retelei UniKasa si implementarea strategiei sale de a oferi servicii simplu de utilizat, rapide si accesibile tururor, fie ca beneficiarii finali sunt clienti Citi sau nu ", declara Cristela Georgescu, Director General Adjunct, Citibank Romania.

Serviciul UniKasa permite oricui plata facturilor Vodafone, Avon, Romtelecom, Electrica (Bucuresti si Ilfov) si Zapp intr-un mod simplu si la indemana. Platitorul trebuie doar sa prezinte factura la ghiseul UniKasa, casierul scaneaza codul de bare de pe aceasta, plata este inregistrata in sistem si confirmata prin chitanta primita de platitor. Utilizarea sistemului UniKasa este gratuita si convenabila. Serviciul este disponibil pe parcursul unui program de lucru extins, in magazinele DOMO. In statiile Agip, serviciul este disponibil non stop, inclusiv in timpul sarbatorilor legale. Sistemul UniKasa este accesibil oricui, platitorul nu trebuie sa fie neaparat client Citi.

Serviciul UniKasa a fost lansat in lui 2004, in Polonia. Iar, de atunci, el a fost dezvoltat si in Romania si Slovacia. UniKasa este a doua initiativa a Citi Romania ce implica dezvoltarea centrelor de plati in numerar. In 2000, Citi a lansat, in premiera pe piata romaneasca, primul sistem automat de plati in numerar - EasyPayments - o solutie integrata de plata a furnizorilor de servicii din domeniul utilitatilor publice, telefoniei, asigurarilor, televiziunii prin cablu, etc. Sistemul permite persoanelor fizice sa-si achite facturile curente oricand, 24 de ore in fiecare zi a saptamanii, la unul dintre automatele Citi.

Bloombiz