Salarii de 2000 de euro oferite de Compania de Drumuri

Joi, 06 Septembrie 2007, ora 22:13
1283 citiri

Compania de Drumuri va lansa un program de recrutare a 28 de specilisti pentru proiectele de infrastructura, selectia fiind organizata de o firma de recrutare, iar salariile acestora urmand sa fie cuprinse intre 1.500 si 2.000 euro."Exista un mit legat de dezvoltarea infrastructurii in Romania potrivit caruia nu se contruiesc autostrazi pentru ca nu sunt bani. Noi dispunem de fonduri, dar trebuie sa stim exact cum sa le folosim si cum atragem alte surse de finantare. Este motivul principal pentru care am decis sa incepem un program de recrutare a unor specilisti. Vor fi angajati opt directori de proiect si 20 de sefi de proiect", a declarat, joi, directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania , Mihai Grecu.

Acesta a explicat ca exista in derulare peste 100 de proiecte, cele mai importante fiind autostrazile Transilvania, Cernavoda-Constanta, Bucuresti-Brasov, Sibiu-Pitesti, Arad-Lugoj, drumurile expres si centurile ocolitoare. "Fiecare director de proiecte va avea in administrare proiecte, acestea fiind impartite pentru fiecare director in functie de sursa de finantare a proiectului si zona", a mai spus Grecu.

Astfel, proiectul autostrada Bucuresti-Brasov va fi administrat de un director de proiect care va avea doi sefi de proiect. Pentru proiectele legate de Capitala, respectiv centurile Bucuresti Nord si Ploiesti Vest, DN1- Baneasa-Otopeni, autostrada Bucuresti-Brasov si Autostrada de Centura a Bucurestiului, directorul de proiect va avea trei sefi de proiect.

Directorul CNADNR a precizat ca salariul unui director de proiect va fi 2.000 euro pe luna, in timp ce sefii de proiect vor fi platiti cu 1.500 euro. Cei opt directori de proiect vor fi subordonati directorului general adjunct de proiecte din cadrul CNADNR, Dorin Debucean. Directorii vor avea in subordine pana la 15 angajati, iar sefii de proiect vor superviza o echipa de pana la cinci persoane.

Candidatii trebuie sa aiba minim cinci ani experienta in cazul posturilor pentru director de proiecte si trei ani pentru sefii de proiecte. Inscrierile pentru ocuparea celor 28 posturi se vor face pana pe 28 septembrie, candidatii urmand sa trimita un CV in limba engleza si o scrisoare de intentie la office@ppromania.ro. Selectia candidatilor va fi facuta de o firma de recrutare, iar toate aplicatiile vor fi confidentiale.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)