Senator PSD: Boagiu nu incepe proiecte noi in infrastructura

Luni, 06 Decembrie 2010, ora 00:39
1112 citiri
Senator PSD: Boagiu nu incepe proiecte noi in infrastructura

Senatorul PSD Marius Bota critica Ministerul Transporturilor deoarece nu incepe proiecte noi in infrastructura, ci doar le continua pe cele ale PSD din perioada 2001-2004, acuzand Guvernul actual ca este unul al "panglicarilor", informeaza Newsin.

"Nici acum nu avem placerea sa auzim ca Ministrul Transporturilor incepe (nicidecum nu avem pretentia sa auzim ca termina) un proiect, ci doar proiectele incepute in guvernarea PSD 2001/2004.

Le dorim depline si ca acest sa taie cat mai multe panglici la proiectele incepute de PSD", spune Bota, potrivit unui comunicat remis duminica NewsIn.

Senatorul, seful departamentului de transporturi al PSD, mai spune ca o felicita totusi pe Anca Boagiu pentru ca a reusit sa faca o radiografie completa in ceea ce priveste domeniul rutier si feroviar si a constatat "nerealizarile guvernelor de dreapta din Romania", dar o critica pentru ca nu a reusit sa vina cu solutii si "vinde iluzii romanilor".

"Constatam disperarea cu care PDL-ul ocupa agenda comunicarii publice, o disperare justificata dupa jefuirea banului public fara a se vedea ceva in urma lor", mai spune Bota, in replica la conferinta de presa organizata duminica de Anca Boagiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#anca boagiu, #proiecte, #infrastructura, #psd , #Infrastructura