SkyXS va oferi servici Cargo pentru Delta Air Lines

Joi, 29 Martie 2007, ora 15:22
1091 citiri

Delta Air Lines, a numit SkyXS drept Reprezentant General de Vanzari si Servicii Cargo pentru Romania si Ungaria. Noul acord cu SkyXS va permite Delta Air Lines sa isi dezvolte programele de vanzari si marketing cargo in Romania si Ungaria, potrivit unui comunicat din partea companiei.


Delta Air Lines, care a lansat o cursa directa intre Budapesta si New York JFK anul trecut in luna Mai, se pregateste sa lanseze prima cursa directa, non-stop intre Bucuresti si New York aeroportul JFK in data de 6 iunie, a acestui an.

SkyXS va reprezenta in mod exclusiv Delta in Romania si Ungaria prin initiative de marketing si vanzari proactive si va fi responsabila pentru vanzarea intregii capacitati cargo a zborurilor non-stop Delta din Romania si Ungaria direct in USA.

Delta este transportator american in Europa de Est, iar din iunie 2007 va opera curse directe in Statele Unite din cinci noi orase din regiune: Moscova - JFK si Atlanta; Kiev - JFK; Budapesta - JFK; Praga - Atlanta (din 22 mai 2007) si Bucuresti - JFK (din 6 iunie 2007). Noul zbor Delta intre Bucuresti si JFK va imbunatati in mod semnificativ transporturile de tip cargo dintre Romania si Statele Unite, oferind singura legatura directa, non-stop, dintre cele doua tari. Clienti serviciilor cargo din Romania si Ungaria vor beneficia de reteaua extinsa Delta care acopera Statele Unite ale Americii si nu numai.

"SkyXS are o experienta de succes dovedita prin crearea unor relatii de colaborare pozitive intre companiile aeriene, reprezentantii de vanzari cargo si reprezentantii generali de vanzari. Avand in vedere cresterea ofertei de servicii cargo Delta in Europa de Est, suntem increzatori ca experienta si cunoasterea pietei dovedite de SkyXS vor constitui o reala valoare pentru Delta in dezvoltarea retelei transatlantice, oferind solutii logistice pentru clientii serviciilor de tip cargo si crescand nivelul schimburilor comerciale dintre Romania, Ungaria si Statele Unite", a declarat Helena Haubova, manager regional Delta - Logistica Aeriana.

Bloombiz