Directorii numiti "pe pile", inlocuiti din MADR

Joi, 25 Martie 2010, ora 10:56
2838 citiri
Directorii numiti "pe pile", inlocuiti din MADR

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu, a declarat joi ca vrea sa inlocuiasca directorii pusi in functii pe criterii de nepotism in cadrul celor doua agentii de plati, APIA si APDRP, si sa aduca in locul acestora profesionisti, informeaza NewsIn.

"Din punct de vedere tehnic stam foarte prost, pentru ca intotdeauna si-a bagat politica coada, schimband directori la fiecare schimbare a guvernarii si au fost adusi niste incompetenti, pe criterii de nepotism si de chestiuni de salarii, iar aceste organisme nu merg.

Vom face curatenie atat cat vom putea, avem deja aprobarea premierului ca pe cele doua agentii de plati (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit n.r.) sa aducem profesionisti", a explicat secretarul de stat, Adrian Radulescu, in cadrul evenimentului AGRICULTURA - Oportunitati de finantare si afaceri in conditii de criza.

Acesta a adaugat ca in alegerea personalului nu se va tine cont de partidul politic din care face parte persoana respectiva, mentionand ca fiecare partid are si profesionisti.

"Indiferent de partid, trebuie sa fie profesionisti, pentru ca eu sunt sigur ca orice partid este la guvernare are si el profesionistii lui. Noi avem insa o mare problema, nu promovam profesionistii, promovam pe pile", a mai spus Adrian Radulescu.

#apdrp, #apia, #directori, #madr , #Ministerul Agriculturii