MADR va plati 1,39 mil. euro pentru servicii privind utilizarea banilor obtinuti prin POP

Sambata, 21 August 2010, ora 14:15
1268 citiri
MADR va plati 1,39 mil. euro pentru servicii privind utilizarea banilor obtinuti prin POP

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va organiza, in 20 octombrie, o licitatie deschisa pentru contractul de prestare de servicii privind utilizarea sumei destinate prin Programul Operational pentru Pescuit (POP), pentru care va aloca 1.399.936 euro, fara TVA, relateaza NewsIn.

Potrivit anuntului de pe e-licitatie.ro, finantarea va fi asigurata din Fondul European pentru Pescuit (FEP) si de la bugetul de stat.

Durata contractului "Prestarea de servicii privind utilizarea sumei destinate prin POP in scopul functionarii <Schemei de garantare pentru creditele bancare pentru beneficiarii eligibili ai Programului Operational pentru Pescuit> care va acorda garantii la credite beneficiarilor selectati" este de 60 de luni incepand de la data atribuirii.

De asemenea, se solicita o garantie de participare de 13.999 euro, precum si o garantie de buna executie reprezentand 5 % din valoarea contractului fara TVA.

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 120 zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

#madr, # servicii, # euro , #Ministerul Agriculturii