Mihail Dumitru va fi prezent luni la reuniunea Consiliului UE de la Bruxelles

Vineri, 09 Iulie 2010, ora 18:26
1151 citiri
Mihail Dumitru va fi prezent luni la reuniunea Consiliului UE de la Bruxelles

Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Mihail Dumitru, va participa luni, 12 iulie, la reuniunea Consiliului Uniunii Europene (Agricultura si Pescuit), care are loc la Bruxelles, si va avea o intalnire cu comisarul pentru Pescuit si Afaceri Maritime, Maria Damanaki, a comunicat vineri MADR, potrivit NewsIn.

Cu ocazia intalnirii vor fi abordate subiecte privind promovarea cooperarii la Marea Neagra pentru conservarea resurselor acvatice vii si stadiul implementarii Programului Operational pentru Pescuit, se arata in comunicatul emis de Biroul de Presa al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Principalele teme de pe agenda reuniunii de la Bruxelles sunt prezentarea Presedintiei belgiene cu privire la Programul de lucru, raportul Grupului de lucru la nivel inalt privind sectorul laptelui - prezentare a Comisiei, precum si raportul Comisiei catre Parlamentul European si Consiliu privind monopolul german al alcoolului si propunerea de regulament al Parlamentului European si al Consiliului de modificare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 (Regulamentul unic OCP) in ceea ce priveste ajutoarele acordate in cadrul monopolului german al alcoolului.

Totodata, pe agenda Consiliului, la capitolul "Diverse" s-a introdus un punct de dezbatere referitor la solicitarea delegatiei lituaniene privind acordarea in avans a platilor directe pentru aferente anului 2010. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dumitru prezenta reuniune agenda discutii , #Ministerul Agriculturii