Ministerul Agriculturii, evaluat de BM

Vineri, 07 Mai 2010, ora 17:37
1288 citiri
Ministerul Agriculturii, evaluat de BM

Banca Mondiala va desfasura, in perioada 10-28 mai, o misiune de evaluare ce vizeaza analiza functionala preliminara a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si a agentiilor din subordine, potrivit unui comunicat transmis vineri de institutie, potrivit NewsIn.

Conform MADR, obiectivele misiunii Bancii Mondiale sunt de a purta discutii si de a evalua cadrul strategic in agricultura si dezvoltare rurala, sistemele si structura organizationala, managementul financiar si al resurselor umane din MADR, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si din Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP).

Totodata, reprezentantii Bancii Mondiale vor discuta planul de actiuni si activitati viitoare necesare evaluarii functionale a Ministerului Agriculturii, rezultate in urma setului de concluzii preliminarii pe care echipa le va prezenta cu ocazia sedintei de incheiere a misiunii.

Banca Mondiala realizeaza o analiza functionala ce vizeaza 10 ministere si Consiliul Concurentei, in doua etape. In cadrul primei etape, Banca Mondiala se va concentra asupra unui numar de cinci ministere, printre care MADR, si a Autoritatii de Concurenta.

#ministerul, #agriculturii, #banca, #mondiala , #Ministerul Agriculturii