Bechtel l-a inlocuit pe directorul proiectului Autostrazii Transilvania

Vineri, 13 Noiembrie 2009, ora 14:54
1317 citiri
Bechtel l-a inlocuit pe directorul proiectului Autostrazii Transilvania

Compania americana Becthel, constructorul autostrazii Brasov-Bors (Transilvania), l-a numit pe Mike Swinford in functia de director de proiect, in locul lui Mike Mix, care o ocupat postul pana in prezent.

Anterior numirii, Mike Swinford a fost director de proiect pentru autostrada din Albania construita de Bechtel si compania turca Enka, precizeaza Mediafax.

"Schimbarea oficiala a conducerii proiectului Autostrada Transilvania va avea loc in data de 2 decembrie 2009, dar Mike Swinford se afla deja in tara pentru a se familiariza cu operatiunile din Romania", se arata intr-un comunicat al Bechtel.


Mike Mix, venit in Romania de la inceputul operatiunilor, va pleaca la sediul central al diviziei de constructii civile a Bechtel din Londra, unde se va ocupa de dezvoltarea de noi afaceri in domeniul infrastructurii.


Proiectul de constructie a autostrazii Transilvania, pe traseul Brasov - Bors, a inceput in 2004, in baza unui contract cu o valoare de 2,2 miliarde de euro acordat Bechtel.


Lucrarile au fost intrerupte la jumatatea anului 2005, cand autoritatile au inceput reanalizarea contractelor incheiate de guvernarea precedenta.


Ca urmare a sistarii lucrarilor, termenul de finalizare a autostrazii, stabilit initial pentru anul 2012, a fost prelungit cu un an.


Potrivit unui protocol incheiat in februarie intre Ministerul Transporturilor si Bechtel, compania americana s-a angajat sa finalizeze in acest an 42 de kilometri din tronsonul Campia Turzii - Gilau si viaductul de pe tronsonul Suplacu de Barcau - Bors.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrada, #bechtel, #conducere, #inlocuire , #Ministerul Transporturilor