MTI vrea deschiderea circulatiei pe Dunare noaptea

Marti, 20 Septembrie 2011, ora 12:33
1534 citiri
MTI vrea deschiderea circulatiei pe Dunare noaptea

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, a semnat un ordin privind numirea Comisiei de constatare a conditiilor pentru deschiderea navigatiei pe timp de noapte pe sectorul Dunarii cuprins intre rada Sulina si mila marina 34, potrivit NewsIn.

Astfel, structura autoritatii de control este alcatuita din: presedinte, Directorul Navigatie A.F.D.J. - R.A. Galati, noua membri cu functii in cadrul institutiilor din sectorul naval, ca Autoritatea Navala Romana, Capitania Zonala Tulcea, D.G.R.T. - S.R.T.N., Administratia Fluviala a Dunarii de Jos R.A. - Galati, A.F.D.J. - R.A. Galati, S.C. Canala Services S.R.L., S.C. Rompilot S.R.L. Galati si un secretar din cadrul Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos - R.A. Galati, se mai arata in comunicat.

Atributiile Comisiei sunt acelea de a constata daca sistemul de semnalizare plutitor si costier asigura navelor maritime conditii pentru navigatia pe timp de noapte de la rada Sulina pana la mila marina 34 si intocmirea, in termen de cinci zile de la finalizarea constatarii, a unui raport in care vor fi prezentate concluziile din care sa reiasa daca sunt indeplinite conditiile de desfasurare in siguranta a navigatiei pe timp de noapte.

Sarcina indeplinirii prevederilor Ordinului revine Directiei Generale Reglementari in Transporturi din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos R.A. Galati si Autoritatii Navale Romane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#anca boagiu, #circulatie dunare, #deschidere navigatie dunare, #dunare, #mti , #Ministerul Transporturilor