9 companii romanesti participa la Targul International de petrol si gaze din Canada

Joi, 10 Iunie 2010, ora 11:53
3265 citiri
9 companii romanesti participa la Targul International de petrol si gaze din Canada

Noua companii romanesti din sectorul de petrol si gaze participa, in premiera, la Targul International de profil Calgary Global Petroleum Show, desfasurat in perioada 5-12 iunie in Canada, a comunicat joi Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA), precizeaza NewsIn.

Companiile romanesti participante la misiune sunt: Dafora, Confind, Foraj Sonde Tg.Mures, Despa, SIPG CPI, Dosco Petro Services, Perforating Technical&Quality Assurance, Black Sea Technochim Co. si Romanian Drink Service.

Reprezentantii companiilor romanesti si cei ai companiilor canadiene au discutat despre mediul de afaceri din fiecare tara, sectorul de extractie petrol si gaze naturale, precum si tehnologiile de foraj si echipamentele de ultima generatie prezentate in cadrul targului.

De asemenea, delegatia romana a avut o sedinta de lucru cu conducerea Canadian Petroleum Training Institute, in cadrul careia s-au discutat posibilitati de colaborare in domeniul instruirii personalului din acest sector si consultanta in domeniu.

Misiunea economica romaneasca este organizata de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Centrul Roman de Promovare a Comertului si Investitiilor Straine (CRPCIS) si Asociatia Contractorilor de Foraj din Romania (ACFR) si urmareste promovarea pe piata canadiana a oportunitatilor de afaceri oferite de sectorul romanesc de petrol si gaze.

Targul International Global Petroleum Show din Calgary are loc o data la doi ani si este unul din cele mai prestigioase evenimente expozitionale profesioniste din domeniu din America de Nord si reuneste firme si asociatii profesionale din Canada, Statele Unite ale Americii, Mexic, China, India, Germania, Republica Corea, Georgia, tarile arabe, Panama, Rusia, Ucraina, Nigeria, Brazilia, Japonia, Polonia, Cehia, Marea Britanie s.a.

 

#companii, #gaze, #international, #petrol, #romanesti, #targ , #Petrol