Furt de produse petroliere in valoare de 1,1 milioane lei, cercetat de politisti

Duminica, 17 Februarie 2013, ora 12:12
1974 citiri
Furt de produse petroliere in valoare de 1,1 milioane lei, cercetat de politisti

Peste 1.000 de politisti fac, duminica, 233 de perchezitii in Capitala si sapte judete, pentru a duce la audieri 241 de persoane suspectate de furturi de produse petroliere din rafinarii si aeroporturile "Henri Coanda" si "Aurel Vlaicu", prejudiciul fiind estimat la aproximativ 1,1 milioane de lei.

Perchezitiile au loc la 233 de adrese din Bucuresti si judetele Dambovita, Prahova, Ilfov, Buzau, Constanta, Giurgiu si Ialomita, fiind verificate si sase societati comerciale, se arata intr-un comuniat de presa al Politiei Romane.

Politistii vor pune in aplicare 241 de mandate de aducere.

Cauza in care se fac perchezitiile este instrumentata de Serviciul de Ordine Publica din IPJ Dambovita, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Dambovita si vizeaza probarea activitatii infractionale a mai multor suspecti de furturi de produse petroliere din rafinarii si aeroporturile internationale "Henri Coanda" si "Aurel Vlaicu" Bucuresti, prejudiciul total fiind estimat la 1.119.000 de lei.

La actiune participa peste 1.000 de politisti din cadrul IGPR, Politia Capitalei si IPJ Arges, Ialomita, Giurgiu, Ilfov, Constanta, Buzau si Dambovita, care folosesc peste 600 de autospeciale.

De asemenea, monitorizarea echipelor din teren se va realiza cu sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General al Aviatiei din Ministerul Afacerilor Interne.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale, Departamentului de Informatii si Protectie Interna din MAI si al Serviciului Roman de Informatii.

#furt petrol, #cercetare furt petrol Bucuresti, #pechezitii furt petrol Bucuresti , #Petrol