Ministrul Muncii: Se cauta sursa risipei care a provocat recesiunea

Marti, 15 Mai 2012, ora 20:52
1389 citiri

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, marti, despre anuntul privind intrarea Romaniei in recesiune, ca Guvernul Ponta pastreaza cele doua obiective, marirea salariilor si restituirea CASS catre pensionari, iar dupa auditul fiecarui minister se va vedea unde s-a facut risipa.

"Noi am anuntat si premierul a spus foarte clar ca aceste doua mari obiective majore cu care am venit la guvernare le vom pastra. Eu cred ca sunt resurse pentru a acoperi aceste - sa nu spunem majorari, pentru ca nu sunt - ci revenirea la salariile din octombrie 2010 si restituirea banilor opriti neconstitutional, in urma deciziei CC, catre pensionari", a spus ministrul Muncii.

Mariana Campeanu a aratat ca aceste masuri vor fi luate in calcul la rectificarea bugetara.

In plus, ministrul Muncii a mai aratat ca, dupa auditul pe care il va face fiecare ministru, luna aceasta, se va stabili acolo unde cheltuielile pot fi reduse si unde s-a facut risipa.

Ea a mai aratat ca ordonanta de urgenta privind restituirea CASS catre pensionari a fost finalizata si se afla deja la Guvern.

Economia a scazut cu 0,1% in primul trimestru fata de octombrie-decembrie si a intrat in {"@context":"https:\/\/schema.org","@type":"NewsArticle","url":"https:\/\/business24.ro\/macroeconomie\/recesiune\/ministrul-muncii-se-cauta-sursa-risipei-care-a-provocat-recesiunea-1512813","publisher":{"@type":"Organization","name":"Business24.ro","logo":"https:\/\/bizwiz.ro\/img\/header\/business24ro.svg","url":"https:\/\/business24.ro\/"},"headline":"Ministrul Muncii: Se cauta sursa risipei care a provocat recesiunea","mainEntityOfPage":"https:\/\/business24.ro\/macroeconomie\/recesiune\/","articleBody":"Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, marti, despre anuntul privind intrarea Romaniei in recesiune, ca Guvernul Ponta pastreaza cele doua obiective, marirea salariilor si restituirea CASS catre pensionari, iar dupa auditul fiecarui minister se va vedea unde s-a facut risipa.","articleSection":"Economie","image":[],"datePublished":"2012-05-15 20:52:35","author":{"@type":"Organization","name":"Business24.ro"}}

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#recesiune Romania Guvern Ponta, #obiective Guvern Ponta, #rectificare bugetara Romania , #Recesiune