Clientii Romtelecom vor beneficia gratuit de o polita de asigurare a locuintei, pentru trei luni

Marti, 27 Aprilie 2010, ora 15:53
1534 citiri
Clientii Romtelecom vor beneficia gratuit de o polita de asigurare a locuintei, pentru trei luni

Clientii Romtelecom vor beneficia gratuit de o polita de asigurare a locuintei, pentru trei luni, emisa de Astra Asigurari, in baza unui parteneriat incheiat intre asigurator si operatorul de telecomunicatii, precizeaza Mediafax.

Politele au fost transmise clientilor Romtelecom persoane fizice.

"Conform parteneriatului dintre Romtelecom si Astra Asigurari, Romtelecom este contractantul politei, iar clientul Romtelecom este beneficiarul acesteia, de care poate dispune gratuit timp de trei luni fara a semna vreun document sau a avea alte obligatii", se arata intr-un comunicat al companiei de telecomunicatii.

In cazul in care clientii Romtelecom doresc sa prelungeasca polita vor primi o reducere de 50% a pretului asigurarii pe o perioada de un an, la 10 euro pe an, conform sursei citate.

In caz contrar, polita va inceta automat dupa trei luni.

Romtelecom si-a anuntat clientii ca Astra Asigurari va avea acces la datele lor personale si ii va contacta pentru prelungirea perioadei asigurate.

Daca abonatii Romtelecom nu sunt de acord sa beneficieze de aceasta asigurare trebuie sa anunte compania.

In noiembrie 2009 Romtelecom a anuntat ca viitorii clienti persoane fizice ai companiei vor primi gratuit, tot in baza unui parteneriat cu Astra Asigurari, o asigurare de somaj, care sa acopere tariful abonamentului pe o perioada de sase luni in cazul pierderii locului de munca.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixa, cu peste 2,7 milioane de linii in administrare.

Actionarul majoritar al companiei este grupoul elen OTE.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romtelecom polita asigurare astra , #Somaj