18 mil. euro investiti in telegondola si in Aqua Park in Sinaia

Joi, 17 Mai 2007, ora 03:00
1278 citiri

Primaria Sinaia a demarat un proiect de anvergura cu scopul de a reinvia zona turistica. Luand exemplul statiunii Mamaia, Primaria a demarat lucrarile de constructia a unei telegondole inca de saptamana trecuta intentionand ca pe viitor sa construiasca un hotel de 5 stele cu 100 de camere si chiar un parc acvatic.

Investitia presupusa de acest proiect se ridica la circa 10-12 milioane de euro. "Noi venim cu terenul, aproximativ 2,5 hectare. Pe noi nu intereseaza in special constructia aqua park-ului, dar ne-am gandit ca va fi greu pentru un investitor sa-si recupereze banii doar din acesta, asa ca ne-am gandit sa includem in proiect si un hotel", a declarat Vlad Gheorghe Oprea, primarul orasului Sinaia.

Parcul acvatic va fi complet acoperit si va avea trei sau patru bazine, baruri si restaurante.

"Deja avem cinci sau sase oferte depuse de catre investitori, dar mai asteptam si altele. Vom selecta una dintre ele, iar alegerea va tine cont de experienta investitorului in acest gen de afacere si de garantiile bancare pe care acesta le are", a adaugat Oprea.

Lucrarile de constructie la acest proiect vor incepe in primavara anului viitor si vor dura aproximativ un an si jumatate.

Bloombiz
(Sursa: Bloombiz)