250 de firme de constructii la cea de-a doua editie a targului Camex

Marti, 04 Septembrie 2007, ora 19:28
876 citiri

Targul de constructii si expoconferintele internationale Camex Bucuresti vor avea loc intre 12-16 septembrie la complexul Prisma si vor reuni peste 250 de companii, a anuntat marti directorul general al companiei ABplus Events, Florin Mindrigiu, organizatorul editiei 2007.Expozitiile din cadrul celei de-a doua editii din Bucuresti a targului de constructii se vor axa pe doua teme: expozitia internationala de acoperisuri, izolatii si fatade si expozitia internationala de hale si constructii industriale. Potrivit lui Mindrigiu, firmele participante la Camex au subinchiriat standuri cu o suprafata totala de circa 10.000 de metri patrati, iar chiria platita pentru un metru patrat se incadreaza intre 90 si100 de euro.

"Succesul inregistrat anul trecut de prima editie a Camex Bucuresti ne-a determinat sa imbogatim programul de conferinte derulat in paralel cu expozitia propriu-zisa pentru ca profesionistii din domeniu sa aiba de castigat in termeni de informatie de actualitate si solutii la problemele cu care se confrunta." A declarat organizatorul ABplus Events.

"Printre participantii la Camex Bucuresti 2007 se numara firme din domeniul constructiilor si materialelor de constructii, arhitecti, proiectanti, antreprenori si reprezentanti ai asociatiilor profesionale, dar si dezvoltatori de proiecte industriale, agentii imobiliare, investitori imobiliari si companii de consultanta si finantatori", a mai spus organizatorul ABplus Events.

Odata cu cea de-a doua editie, organizatorii lanseaza si un concurs cu premii de peste 11.000 de euro destinat arhitectilor. Concursul se va derula in perioada 14 septembrie 2007-10 septembrie 2008 si are drept scop premierea arhitectilor pentru cele mai bune proiecte in care structura de acoperire este rezultatul unei integrari perfecte a tehnologiilor de ultima ora sau a structurilor si materialelor traditionale in ansamblul cladirii sau spatiul proiectat.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)