Aberatia zilei Record stabilit de Guvernul Ponta: MINUS 9 kilometri de autrostrada

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 13:44
1045 citiri
Aberatia zilei Record stabilit de Guvernul Ponta: MINUS 9 kilometri de autrostrada
Foto: Digi24

Guvernul Ponta este pe cale sa stabileasca un record fara precedent in domeniul infrastructurii. La finalul acestui an, pentru prima oara in istorie, se vor raporta nu cati kilometri de autostrada s-au facut in plus, ci cati kilometri avem in minus.

Mai exact, facand bilantul si tragand linie vom afla ca avem cu 9 kilometri de autostrada mai putin decat in anul precedent, informeaza ProTV.

Sigur, ne-am obisnuit cu ideea ca in Romania totul e posibil, dar nici chiar asa!

Explicatia este simpla. In acest an, autoritatile au inaugurat doar 13 kilometri de autostrada, respectiv: 10 kilometri intre Arad si Pecica si alti 3 kilometri de la Nadlac pana la Frontiera. Atat au putut, atat au facut.

In schimb, au fost inchisi 22 de kilometri de autostrada din tronsonul Orastie-Sibiu, dupa ce s-a constatat ca au fost facuti prost si sunt afectati de alunecarile de teren, lucru despre care se banuia inca de la inaugurare.

"Cred ca nici macar in Istoria Europei Moderne nu a fost asta ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei Record stabilit de Guvernul Ponta: MINUS 9 kilometri de autrostrada" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrazi Romania, #autostrada Orastie alunecari teren , #Stiri Macroeconomie