Acordul de salvare il aduce pe premierul Greciei in fata unei revolte - Urmeaza doua zile cruciale la Atena

Marti, 14 Iulie 2015, ora 09:11
996 citiri

Premierul elen Alexis Tsipras se va confrunta marti cu rebelii din propriul partid de stanga, Syriza. Acestia sunt furiosi ca Tsipras a cedat in fata solicitarilor Germaniei privind unul dintre cele mai dure pachete de austeritate solicitate vreodata unui guvern din zona euro.

La doar cateva ore dupa un acord ce presupune ca Grecia sa impuna noi reforme impovaratoare in schimbul unui nou imprumut de 86 de miliarde de euro, au aparut deja indoieli cu privire la capacitatea lui Tsipras de a tine la un loc Guvernul, scrie Reuters.

Termenii impusi de creditorii internationali condusi de Germania, la un summit de urgenta, l-au obligat pe Tsipras sa renunte la promisiunile de a pune capat austeritatii.

"Salvarea" de la Bruxelles aduce proteste la Atena: Grecii ard steagul Syriza (Video)In sfarsit, un acord pentru Grecia: Tsipras, schimbare radicala de atitudineGrecii, intre usurare si furie, dupa acordul de la Bruxelles: Referiri la Auschwitz, Holocaust si razboi

El este fortat de ...citeste mai departe despre "Acordul de salvare il aduce pe premierul Greciei in fata unei revolte - Urmeaza doua zile cruciale la Atena" pe Ziare.com

#Tsipras probleme Syriza acord salvare, #Tsipras acord salvare Parlament , #Stiri Macroeconomie