Activezi in domeniul import- exportului? Afla cum poti rezolva problema transportului

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 20:21
967 citiri
Activezi in domeniul import- exportului? Afla cum poti rezolva problema transportului
Foto: unsplash.com

Sa transporti marfa nu este niciodata usor, mai ales cand aceasta incepe sa fie adusa intr-un volum mai mare si sa fie mai grea. Pana la urma, nu doar alimentele sau produsele de uz general sunt transportate, desi pe acestea le vedem cel mai des pe strada.

In Romania sunt putine firme care au resursele logistice necesare la dispozitie sa isi transporte singure marfurile de fiecare data cand au nevoie de acest lucru si de multe ori apeleaza la subcontractarea acestui serviciu.

Numarul camioanelor si a TIR-urilor care circula pe soselele de la noi este destul de mare, iar traficul destul de intens. Asta pentru ca exista firmele profesioniste de transport care se ocupa de serviciile de transport a bunurilor in diferite zone ale tarii (sau chiar international). Avantajele unui contract permanent cu o astfel de firma sunt multipledintre care putem aminti:

Transport asigurat pentru cele mai diverse categorii de produse

Nu toate firmele sunt suficient de mari ca sa detina o ...citeste mai departe despre "Activezi in domeniul import- exportului? Afla cum poti rezolva problema transportului" pe Ziare.com

#transport agabaritic, #transport utilaje, #transport import export , #Stiri Macroeconomie