Ambitiile lui Ponta la Guvern: Crestere economica de 3% in fiecare an

Vineri, 21 August 2015, ora 18:09
848 citiri
Ambitiile lui Ponta la Guvern: Crestere economica de 3% in fiecare an
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, in conferinta de presa de la Mamaia, ca Guvernul si-a propus o crestere economica de circa 3% in fiecare an, crestere care va fi una "sanatoasa, sustenabila" prin adoptarea noului Cod Fiscal.

"Ideea este urmatoarea, noi ne-am propus in fiecare an sa avem in jur de 3% crestere economica. Daca este mai mult, Doamne ajuta! Am auzit ca nu-i bine sa avem crestere economica mare. Hai sa fim seriosi, este foarte bine (...) 3,7% ne pune chiar inaintea unor tari cu care noi trebuie sa ne comparam. Cu Polonia de exemplu, cu Bulgaria, Ungaria. Nu ne comparam cu Germania sau Franta care au cu totul alte date economice", a spus premierul.

Acesta a mentionat ca prin adoptarea noului Cod Fiscal, tara noastra va avea o crestere economica "sanatoasa" si "sustenabila", ceea ce va duce la "recuperarea" decalajelor fata de tarile din Europa de Vest.

"Deci, daca noi mentinem cresterea de 3% in media anuala - si parerea mea este ca, ...citeste mai departe despre "Ambitiile lui Ponta la Guvern: Crestere economica de 3% in fiecare an" pe Ziare.com

#Ponta crestere economica anuala Romania, #crestere economica anuala Romania, #Victor Ponta Mamaia , #Stiri Macroeconomie