Analiza: 2015, anul in care iesim cu adevarat din criza? In ce capcane poate cadea Romania (Grafic)

Joi, 08 Ianuarie 2015, ora 11:35
1161 citiri
Analiza: 2015, anul in care iesim cu adevarat din criza? In ce capcane poate cadea Romania (Grafic)

Desi in 2014 cuvantul de ordine a fost supravietuirea, iata ca anul 2015 incepe cu semnale pozitive, spun investitorii.

Oamenii de afaceri invoca drept argumente principale posibila stabilitate de pe scena politica, generata de incheierea alegerilor prezidentiale si de perceptia pozitiva fata de politica anuntata de noul presedinte Klaus Iohannis, dar si scaderea preturilor la carburanti, fapt care, daca se va mentine pe aceleasi coordonate, va influenta in sens pozitiv costurile de productie si transport.

Astfel ca peste 53% dintre managerii chestionati de KeysFin, o firma de servicii de business information si credit risk management, se asteapta ca in anul 2015 evolutia economica sa fie una pozitiva, in timp ce numai 34% vad o continuarea a crizei, sub toate formele sale, se arata in analiza remisa Ziare.com.

Pe de alta parte, 13% dintre participantii la studiu au evitat sa caracterizeze evolutia economica din 2015, considerand ca sunt prea multe necunoscute la mijloc ca sa ...citeste mai departe despre "Analiza: 2015, anul in care iesim cu adevarat din criza? In ce capcane poate cadea Romania (Grafic)" pe Ziare.com

#criza 2015 Romania, #Romania iesire criza, #previziuni economie 2015, #Romania economie 2015 , #Stiri Macroeconomie