Antonescu: Suntem intr-un hatis birocratic - Guvernul trebuia sa adopte mai repede masurile noastre

Duminica, 23 Februarie 2014, ora 15:54
1780 citiri
Antonescu: Suntem intr-un hatis birocratic - Guvernul trebuia sa adopte mai repede masurile noastre

Presedintele PNL Crin Antonescu a apreciat ca Romania se afla "intr-un hatis birocratic" si ca masurile propuse de liberali trebuiau adoptate mai rapid de Guvern.

"E vorba de o diferenta de prioritati si de viteza, Ponta nu a respins masurile pe care le-am propus, ba chiar le-a acceptat, iar doua dintre ele le-am evocat recent, adica reducerea CAS la angajator cu 5% si scutirea la impozitul reinvestit. Insa nu e vorba numai de asta, ci si de alte lucruri de natura administrativa, dincolo de cuantumul impozitelor si costul muncii inca foarte ridicat, noi continuam sa fim victimele unui hatis birocratic si administrativ, care creste in loc sa scada.

Sunt masuri care ar trebui luate mai repede, trebuiau negociate mai rapid si mai apasat cu FMI, insa nu fac un atac la Ponta. El a discutat despre ele cu Daniel Chitoiu, un liberal. In aceasta chestiune, Ponta nu ne-a obstructionat, probabil ministerele noastre ar trebui sa fie mai insistente pentru ca masurile noastre sa fie adoptate", ...citeste mai departe despre "Antonescu: Suntem intr-un hatis birocratic - Guvernul trebuia sa adopte mai repede masurile noastre" pe Ziare.com

#Crin Antonescu masuri economice PNL, #masuri economice PNL , #Stiri Macroeconomie