Avertismentul unui economist: PSD vrea o BNR subjugata politic ca sa ascunda dezastrul economic. E o situatie care ne afecteaza pe toti!

Luni, 02 Octombrie 2017, ora 11:33
862 citiri
Avertismentul unui economist: PSD vrea o BNR subjugata politic ca sa ascunda dezastrul economic. E o situatie care ne afecteaza pe toti!
Foto: Facebook / BNR

Economistul Florin Citu, senator PNL, avertizeaza ca "gasca de analfabeti economic din PSD, in frunte cu Liviu Dragnea si Mihai Tudose", a lansat un atac la adresa Bancii Nationale in incercarea de a se "spala pe maini de dezastrul economic in care impinge Romania" si de a pune mana pe Banca Nationala, care, in realitate, "isi face treaba".

"Dragnea si PSD vor sa dea vina pe BNR pentru scaderea in perioada urmatoare a dinamicii cresterii economice. Nu vor ca romanii sa dea vina pe PSD-isti si masurile lor devastatoare pentru economie. Aceasta gasca oportunista si iresponsbila care ne conduce astazi vrea sa se spele pe maini de dezastrul economic in care impinge Romania (...)

Preluarea BNR de PSD este inevitabila, in opinia mea. Iar prin aceasta preluare avem imaginea completa a unui plan diabolic de instaurare a dictaturii PSD-iste inceput cu multi ani in urma. Totul a inceput cu preluarea Curtii de Conturi. Iar dupa aceea au fost inrolate rand pe rand toate institutiile care puteau sa-i faca pe PSD-isti sa raspunda pentru furtul banului public (CCR, ASF, etc) ", semnaleaza intr-o postare pe Facebook Florin Citu, sub titlul "Lectia de economie pentru toti".

Senatorul liberal spune ca "PSD, Dragnea, Tudose si alti cativa analfabeti economic au inceput un atac fara substanta economica asupra BNR", iar "gasca PSD-ista are doua motive", primul fiind intentia de a-l inlocui pe guvernatorul Mugur Isarescu cu Florin Georgescu sau Liviu Voinea.

"Da, exact 'specialistii' care au venit cu taxa de solidaritate, taxa pe cifra de afaceri, supraacciza si TVA defalcat", reaminteste acesta.

Al doilea motiv ar fi acela ca PSD vrea sa arunce asupra Bancii Nationale "vina pentru ce urmeaza - incetinirea cresterii economice, cresterea somajului si a deficitului bugetar".

"Dragnea, Tudose si gasca lor arunca in spatiul public urmatorea idee: dobanzile cresc doar pentru ca BNR si bancile vor sa santajeze guvernul. Mai simplu, BNR (adica doar guvernatorul) actioneaza politic. Creste dobanzile pentru a primi ceva la schimb din partea guvernului. Iar bancile vor sa se razbune pe guvern. Acesta este scenariul cu care va intoxica acum", avertizeaza senatorul liberal.

Tudose da vina pe BNR pentru cresterea indicelui ROBOR: Au fost un pic plecati de acasa. BNR e structura de zei?Raspunsul BNR la atacul premierului TudoseSenator PNL: PSD vrea debarcarea lui Isarescu de la BNR, urmeaza DNA

Florin Citu explica pe larg ce se intampla in realitate, conclu ...citeste mai departe despre "Avertismentul unui economist: PSD vrea o BNR subjugata politic ca sa ascunda dezastrul economic. E o situatie care ne afecteaza pe toti!" pe Ziare.com

#atac Tudose BNR Isarescu , #Stiri Macroeconomie