Bani de la Guvern pentru primari pe final de an: Care sunt judetele cele mai norocoase

Miercuri, 24 Decembrie 2014, ora 13:13
1122 citiri
Bani de la Guvern pentru primari pe final de an: Care sunt judetele cele mai norocoase

Primarii au primit de la Guvern peste 316,4 milioane lei, din Fondul de rezerva, prin suplimentarea sumelor defalcate din TVA, pentru cheltuieli curente si de capital, cei mai multi bani fiind alocati pentru judetele Giurgiu, Gorj, Teleorman, Neamt, Hunedoara, Olt, Dambovita, Botosani si Bucuresti.

Alocarea banilor a fost decisa in sedinta de marti.

Tot marti, Guvernul a alocat, din Fondul de interventie, suplimentat in acest scop din Fondul de rezerva, 63,7 milioane lei pentru autoritatile locale din zonele afectate de recentele inundatii, pentru refacerea infrastructurii distruse.

In urma cu doua saptamani, agentia Mediafax a anuntat, citand un proiect de ordonanta de urgenta, ca Guvernul va introduce o noua derogare de la Legea finantelor publice prin care isi va asigura dreptul sa acorde in continuare bani primarilor din Fondul de rezerva bugetara, cu justificarea ca a primit foarte multe cereri din partea acestorasi trebuie evitata acumularea de arierate.

Ordonanta a ...citeste mai departe despre "Bani de la Guvern pentru primari pe final de an: Care sunt judetele cele mai norocoase" pe Ziare.com

#bani Guvern parimari judete , #Stiri Macroeconomie