Biris, dupa demisie: Voi sustine cu tarie proiectul de modificare a Codului Fiscal. Masurile au fost intelese gresit

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 17:53
2909 citiri
Biris, dupa demisie: Voi sustine cu tarie proiectul de modificare a Codului Fiscal. Masurile au fost intelese gresit
Foto: Facebook/Gabriel Biris

Gabriel Biris a explicat joi pe Facebook, de ce si-a dat demisia din Guvern si a precizat ca va sustine in continuare proiectul de modificare a Codului Fiscal.

Acesta sustine ca proiectul a fost gresit inteles si trebuie momentan "parcat". Potrivit lui Biris, munca depusa in acest proiect nu trebuie irosita.

Anuntul demisiei lui Biris din functia de secretar de stat in Ministerul de Finante, a fost facut de purtatorul de cuvant al Guvernului, care a spus ca premierul Ciolos i-a multumit acestuia pentru activitatea in Executiv, dar a precizat si ca acesta a lansat in dezbatere publica masuri pe care Cabinetul nu si le asuma.

Demisia vine la mai putin de doua zile dupa ce Profit.ro a publicat un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care s-ar fi modificat substantial Codul Fiscal actual, in vigoare de la 1 ianuarie 2016.

Biris isi asuma masurile propuse, despre care afirma ca au fost gresit intelese, mai ales intr-un an electoral.

"Din pacate, momentul si modul in care ...citeste mai departe despre "Biris, dupa demisie: Voi sustine cu tarie proiectul de modificare a Codului Fiscal. Masurile au fost intelese gresit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gabriel Biris cod fiscal, #Gabriel Biris prima reactie dupa demisie, #Gabriel Biris modificare cod fiscal , #Stiri Macroeconomie