Bloomberg: De ce risca Vladimir Putin si vrea alipirea Crimeii de Rusia

Luni, 17 Martie 2014, ora 12:16
1346 citiri
Bloomberg: De ce risca Vladimir Putin si vrea alipirea Crimeii de Rusia
Foto: Arhiva

Liderii din Occident considera ca Vladimir Putin risca foarte mult pentru ca sustine alipirea Crimeii de Rusia si invadarea unor zone din Ucraina, ignorand consecintele economice care s-ar putea abate asupra tarii sale. Totusi, majoritatea rusilor este mandra de liderul lor, scrie presa americana.

Popularitatea presedintelui de la Moscova a crescut mult dupa organizarea Jocurilor Olimpice de la Soci, insa a ajuns la nivelul maxim al ultimilor trei ani dupa ce trupe ruse au fost trimise in Crimeea.

Interventia armata a avut loc in contextul potestelor de la Kiev, care s-au soldat cu demiterea lui Viktor Ianukovici din functia de sef al statului ucrainean si fuga sa din tara, aminteste Bloomberg.

"Putin apara interesele tarii sale", a spus Yaroslav Batashev, in varsta de 32 de ani, manager al unei firme din Moscova, care nu se declara a fi neaparat un simpatizant al presedintelui.

"Crimeea este importanta pentru Rusia si, de fapt, face parte din ea", a mai transmis omul de ...citeste mai departe despre "Bloomberg: De ce risca Vladimir Putin si vrea alipirea Crimeii de Rusia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin alipire Crimeea, #alipire Crimeea Rusia, #consecinte Rusia alipire Crimeea , #Stiri Macroeconomie