BNR se retrage din comisia care analizeaza problema Tezaurului de la Moscova

Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 14:46
1809 citiri
BNR se retrage din comisia care analizeaza problema Tezaurului de la Moscova
Foto: Ziare.com

Banca Nationala a Romaniei se retrage din comisia romano-rusa care analizeaza problema Tezaurului tarii noastre de la Moscova, a anuntat Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR.

"Banca Nationala a prezentat absolut toate documentele si dovezile necesare in analiza situatiei Tezaurului romanesc de la Moscova. S-au cerut in repetate randuri documente, iar BNR le-a tot prezentat, incat nu mai avem ce sa mai prezentam.

Este momentul sa ne retragem, astfel incat analiza respectiva sa intre intr-o noua etapa, vrem sa dam acest semnal ca negocierile trebuie sa intre intr-o noua faza", a declarat oficialul BNR.

Concret, "cel mai probabil, BNR nu va participa la urmatoarea intalnire a comisiei, tocmai pentru a da acest semnal - sa nu se mai tergiverseze lucrurile", a spus Dan Suciu.

El completeaza, astfel, mesajul transmis marti seara de catre Cristian Paunescu, consilier al guvernatorului BNR si membru al comisiei romano-ruse pentru Tezaur, care a declarat ca BNR ar trebui sa se ...citeste mai departe despre "BNR se retrage din comisia care analizeaza problema Tezaurului de la Moscova" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BNR problema Tezaur romanesc, #BNR Tezaurul romanesc Moscova, #problema Tezaur romanesc Moscova , #Stiri Macroeconomie