Bucurestenii nu raman fara caldura la iarna: Datoriile ELCEN, esalonate pe doi ani

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 14:50
935 citiri
Bucurestenii nu raman fara caldura la iarna: Datoriile ELCEN, esalonate pe doi ani
Foto: Romgaz

ELCEN si Romgaz Medias (SNG) au convenit ca livrarea de gaze catre furnizorul de energie termica al Bucurestiului sa nu fie sistata la 15 octombrie, astfel ca bucurestenii vor beneficia in aceasta iarna de apa calda si caldura la parametri normali, a anuntat marti ELCEN.

Datoriile ELCEN catre Romgaz, de 362 milioane lei, vor fi esalonate pe o perioada de doi ani. Directorul general al ELCEN Bucuresti, Marcel Nicolaescu, estimeaza ca pana la 10 octombrie compania va semna protocolul cu Romgaz.

Compania din Medias a anuntat luni ca va sista livrarile de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), furnizorul de energie termica al Bucurestiului, daca societatea nu prezinta pana la 15 octombrie un program ferm de stingere a datoriilor pe care le are fata de Romgaz.

Romgaz ameninta: Bucurestiul va ramane fara caldura la iarna (Video)

Consiliul de Administratie al Romgaz a decis prelungirea pana la 15 octombrie a contractului de furnizare de gaze naturale catre ELCEN, ...citeste mai departe despre "Bucurestenii nu raman fara caldura la iarna: Datoriile ELCEN, esalonate pe doi ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gaze iarna Bucuresti, #caldura iarna Bucuresti , #Stiri Macroeconomie