Bucurestiul ataca o decizie luata de Putin: Este de datoria noastra sa luptam!

Vineri, 14 August 2015, ora 10:48
913 citiri
Bucurestiul ataca o decizie luata de Putin: Este de datoria noastra sa luptam!
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul roman al Agriculturii, Daniel Constantin, atrage atentia asupra unei masuri luate de presedintele rus, Vladimir Putin, intr-o scrisoare adresata institutiei de profil din cadrul Organizatiei Natiunilor Unite (ONU).

Oficialul de la Bucuresti critica decizia luata la Kremlin, potrivit careia alimentele patrunse in tara in pofida sanctiunilor impuse importurilor din Vest sa fie distruse.

In scrisoarea adresata directorului general al Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), Jose Graziano da Silva, publicata pe site-ul ministerului, Daniel Constantin scrie ca "decretul emis de presedintele Rusiei, prin care sa fie distruse alimente provenite din Occident, interfereaza cu angajamentele acestei tari asumate ca parte a FAO".

El aminteste ca aceste angajamente au fost asumate in cadrul unei conferinte sustinute in Romania, in 2014, pe care a prezidat-o.

"Avand in vedere functia mea de Ministru al Agriculturii in cadrul unei tari care lupta pentru reducerea ...citeste mai departe despre "Bucurestiul ataca o decizie luata de Putin: Este de datoria noastra sa luptam!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daniel Constanin scrisoare Putin, #daniel Constantin distrugere alimente rusia, #rusia distruge alimente , #Stiri Macroeconomie