Buget 2015: PNL voteaza impotriva, UDMR va decide dupa dezbateri

Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 16:01
1029 citiri
Buget 2015: PNL voteaza impotriva, UDMR va decide dupa dezbateri

Parlamentarii PSD vor vota proiectul de buget pe 2015 pe motiv ca este unul "sanatos", in timp ce cei de la PNL au anuntat, vineri, in plenul Parlamentului, ca nu-l sustin deoarece este un buget "nerealist, mincinos", iar UDMR va decide dupa dezbateri.

La dezbaterile generale asupra bugetului de stat, deputatul PSD Viorel Stefan a declarat ca proiectul de buget artata ca Guvernul s-a tinut de cuvant si finanteaza toate masurile la care s-a angajat si cuprinde cresteri la toate domeniile cheie: sanatate, educatie, aparare.

"Primul-ministru a venit cu un buget sanatos, sa-l votati cu gandul la cei care ne-au trimis aici si mai putin cu gandul la rafuielile politice", a afirmat Viorel Stefan.

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a spus ca are "o profunda dezamagire" fata de proiectul de buget si o "profunda ingrijorare" fata de modul in care va arata viata romanilor daca acest buget va fi adoptat.

"Acest buget este o improvizatie de la un capat la altul, este nerealist, ...citeste mai departe despre "Buget 2015: PNL voteaza impotriva, UDMR va decide dupa dezbateri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget 2015 Parlament, #dezbateri buget 2015 buget , #Stiri Macroeconomie