Buget 2016: Ministerul Energiei capata jumatate din banii din 2015. Nu avem destul carbune!

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 21:52
1021 citiri
Buget 2016: Ministerul Energiei capata jumatate din banii din 2015. Nu avem destul carbune!
Foto: Facebook/Victor Grigorescu

Parlamentarii din Comisiile reunite de Buget-Finante au aprobat, sambata, fara amendamente si in unanimitate, bugetul Ministerului Energiei pe anul 2016.

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a afirmat in cadrul sedintei ca programul de inchidere a minelor se va finaliza in 2018.

"Inchiderea de mine, vorbim de minele care au intrat in programul de inchidere acum ani buni, se va finaliza in 2018. Nu vorbim de alocarea de fonduri pentru inchiderea altor capacitati miniere decat cele care au fost in anii trecuti incluse in acest program", a afirmat ministrul.

Acesta a semnalat, totodata, ca stocurile de carbune de la Complexul Energetic Hunedoara sunt insuficiente.

"Complexul Energetic Hunedoara se afla intr-o situatie particulara. Citesc despre stocurile de carbune de la Complexul Energetic Hunedoara in fiecare dimineata. Exista stocuri. Ele sunt insuficiente fata de ceea ce ne-am dori. Va trebui sa vedem cum anume vom continua sa imbunatatim inclusiv productia. Si acolo ...citeste mai departe despre "Buget 2016: Ministerul Energiei capata jumatate din banii din 2015. Nu avem destul carbune!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget 2016 stocuri carbune, #inchidere mine Romania, #stocuri carbune Romania , #Stiri Macroeconomie