Bugetul de stat, la terapie intensiva: Cand vom afla cum au fost cheltuiti banii

Duminica, 29 Mai 2016, ora 15:51
2644 citiri
Bugetul de stat, la terapie intensiva: Cand vom afla cum au fost cheltuiti banii
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Finantelor Publice va face o analiza calitativa a cheltuirii banilor publici, inclusiv in sistemul sanitar, vizand raportul costuri-rezultate, a declarat duminica ministrul Anca Dragu, precizand ca este mai mult decat un audit, mai curand un program de "terapie intensiva".

"La jumatatea anului vom avea la Ministerul Finantelor o analiza a eficientei cheltuirii banilor publici, care va cuprinde si un program de la Ministerul Sanatatii. Cred ca este un program de terapie intensiva pe care il am la minister", a afirmat Dragu intr-o emisiune la Digi24.

Ea a fost intrebata daca exista la nivelul Guvernului o imagine de ansamblu a risipei banului public din sistemul sanitar, in contextul scandalului din sanatate privind dezinfectantii diluati furnizati de Hexi Pharma in spitale, noteaza News.ro.

Ministrul a punctat ca Executivul are o imagine asupra banilor care se aloca in sanatate, dar si perceptia ca, desi domeniul este finantat destul de bine, exista multe nevoi si ...citeste mai departe despre "Bugetul de stat, la terapie intensiva: Cand vom afla cum au fost cheltuiti banii" pe Ziare.com

#Dragu analiza cheltuieli, #bani publici rezultate , #Stiri Macroeconomie