Bugetul pe 2016, dezbatut in Parlament: Ciolos isi asuma masurile "in cunostinta de cauza"

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 14:12
1109 citiri
Bugetul pe 2016, dezbatut in Parlament: Ciolos isi asuma masurile "in cunostinta de cauza"
Foto: Digi 24

Deputatii si senatorii s-au reunit luni in sedinta comuna pentru dezbaterea in plen a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale pe 2016, la discutiile generale participand premierul Dacian Ciolos si membrii Cabinetului sau.

Seful Guvernului a declarat cu aceasta ocazie ca a decis sa respecte, la elaborarea bugetului de stat pe 2016, cadrul legal adoptat de Legislativ, desi impactul majorarii salariilor si al relaxarii fiscale este de 20 miliarde de lei.

Incep dezbaterile pe buget in plenul reunit al Parlamentului (Video)

"Acest guvern a decis sa respecte cadrul legal adoptat de Parlament in anul 2015 si a inclus prevederi importante de relaxarea fiscala si cresterea salariala a personalului bugetar. Acestea au fost luate ca atare din perspectiva impactului asupra constructiei bugetare pentru anul 2016 si, asa cum am spus, Guvernul le-a asumat in cunostinta de cauza.

Prevederile mentionate mai sus nu sunt decloc de neglijat si asta e important sa subliniem, ...citeste mai departe despre "Bugetul pe 2016, dezbatut in Parlament: Ciolos isi asuma masurile "in cunostinta de cauza"" pe Ziare.com

#Ciolos dezbateri buget Parlament, #dezbateri buget Parlament, #buget 2016, #Ciolos buget 2016 , #Stiri Macroeconomie