Cat de bine ne va merge in 2016? Oamenii de afaceri romani sunt optimisti - studiu

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 16:49
1131 citiri
Cat de bine ne va merge in 2016? Oamenii de afaceri romani sunt optimisti - studiu
Foto: KPMG

Antreprenorii din Europa Centrala si de Est (ECE) sunt de parere ca situatia economica se va imbunatati in 2016, iar inflatia va fi mentinuta sub pragul de 2%, reiese din rezultatele sondajului realizat de KPMG "Pulse of Economy 2015".

Aceste concluzii par sa confirme o stabilitate a raporturilor de munca si usoare cresteri salariale in regiune, spun respondentii.

In cadrul sondajului au fost chestionati respondenti din noua tari din ECE - Romania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Republica Ceha, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia si Slovacia - pentru a-si exprima opinia asupra tendintelor economice de pe aceste piete, arata un comunicat remis Ziare.com.

"In unele domenii, rezultatele sondajului din acest an sunt identice cu cele din 2014. Intr-o perioada in care Europa se confrunta cu numeroase provocari economice, concluzia cea mai importanta si mai incurajatoare este ca respondentii se asteapta la un mediu economic sanatos in 2016", spune Stephen Spill, COO, KPMG in Central ...citeste mai departe despre "Cat de bine ne va merge in 2016? Oamenii de afaceri romani sunt optimisti - studiu" pe Ziare.com

#economie Romania 2016, #oameni afaceri 2016, #afaceri romania 2016, #afaceri Romania , #Stiri Macroeconomie