Ce a discutat Iohannis cu directorul FMI pentru Europa la Palatul Cotroceni

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 12:12
1020 citiri
Ce a discutat Iohannis cu directorul FMI pentru Europa la Palatul Cotroceni
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni, vineri, pe Poul Mathias Thomsen, directorul departamentului european al Fondului Monetar International (FMI), ca parte a vizitelor acestuia in tarile din regiune.

In cadrul intrevederii, au fost discutate "perspectivele pozitive ale economiei Romaniei", dar si "unele evolutii de la nivel european", informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

De asemenea, a fost evidentiata "necesitatea continuarii reformelor economice, in special in privinta guvernantei corporatiste si a calitatii actului administrativ, intr-un context de predictibilitate fiscal-bugetara si financiara".

Totodata, intrevederea a reprezentat si "un bun prilej pentru a reafirma importanta consolidarii increderii in politicile guvernului din partea mediului economic si a partenerilor externi", mai arata sursa citata.

Poul Mathias Thomsen va avea vineri la pranz si o intrevedere cu premierul Dacian Ciolos, potrivit unui comunicat remis ...citeste mai departe despre "Ce a discutat Iohannis cu directorul FMI pentru Europa la Palatul Cotroceni" pe Ziare.com

#Iohannis director FMI Europa, #Iohannis intalnire director FMI, #Iohannis director FMI, #Iohannis intalnire FMI , #Stiri Macroeconomie