Ce asteapta mediul de afaceri de la prezidentiabili? Interviu cu Mihai Daraban, seful CCIR

Joi, 14 August 2014, ora 11:02
1036 citiri
Ce asteapta mediul de afaceri de la prezidentiabili? Interviu cu Mihai Daraban, seful CCIR

Eficientizarea cheltuielilor publice in Romania ar trebui sa fie noul obiectiv de tara, spune Mihai Daraban, noul sef al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

In acest context, reprezentantul CCIR mentioneaza ca mediul de afaceri din Romania este foarte interesat de cum s-au gandit candidatii la presedintia Romaniei sa asigure stabilitatea economica a tarii.

Ati preluat recent conducerea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei dupa multe scandaluri in care a fost implicat fostul presedinte Mihai Vlasov. Care sunt acum obiectivele CCIR?

Camera nationala se afla intr-un proces de consolidare interna pentru a trece de la statutul de observator neimplicat, la care a fost adusa in ultimii ani, la statutul de participant activ la dezbaterea publica pe teme economice si de aparator al intereselor mediului de afaceri.

Implementam o serie de proceduri menite sa creasca gradul de participare a sistemului cameral la dezbaterea economica. De exemplu, va creste frecventa ...citeste mai departe despre "Ce asteapta mediul de afaceri de la prezidentiabili? Interviu cu Mihai Daraban, seful CCIR" pe Ziare.com

#Mihai Daraban obiective CCIR, #mediu afaceri candidati prezidentiale, #prezidentiale 2014, #cheltuieli publice , #Stiri Macroeconomie